English           Français             Italiano           Español           Deutsch           Ελληνικά           ελληνικά
Hjem   Reiseruter   Produkter   Galleri   Kontakt  
 

LUKSERIØSE MEXICO
Verden er fortsatt nydelig
 

Mexico er et av de sjeldne reisemål hvor det historiske er en levende organisme, hvor kulturer fra fortid og nåtid utgjør landets storslagenhet og eleganse, og hvor innbyggernes legendariske gjestfrihet overgår selv ens største forventninger.

I Mexico opplever den reisende utrolig flotte overnattingssteder som byr på eksklusivitet, intimitet og et uforstyrret liv som gjest. Man blir slått av at luksus også dreier seg om det å dele velstand og herlige øyeblikk; den velstand det er å nyte nuet med dem man er glad i. Når alt kommer til alt, kjøper ikke den kresne reisende produkter, men opplevelser og uovertrufne minner.

“Det mexicanske er ikke en essens, det er det historiske” skrev den intellektuelle Octavio Paz in 1972. Hans kanskje mest kjente roman “Ensomhetens Labyrint”(1950) beskriver landets kulturelle landskap som en labyrint. Mexico er et utrolig sammensatt land og et flerkutlturelt sådan, med hensyn til geografi, historie og etnisitet. Dette forholdet borger for et lavmælt og ustressende reiselivstilbud med utallige sjatteringer og fasetter. 

I forholdet kommunikasjon mennesker imellom, regnes Mexico som et høykontekstland. En rik symbolikk og dennes fortolkning tar sitt utgangspunkt i omgivelsene, i ulike sammenhenger og i rollene menneskene spiller. “Innpakningen” er like viktig som “budskapet” og en visuell og attraktiv presentasjon av produkter og tjenester vektlegges meget sterkt. Med det som utgangspunkt, beskriver domenet www.luxuriousmexico.com det flotteste, mest luksuriøse og fabelaktige Mexico kan tilby på reiselivsfronten.  

www.luxuriousmexico.com eies av et fransk selskap med base i Paris, Schjolberg Conseil. Vi på vår side er stolte over å være representanter for den mexicanske turopertøren og destinasjonsselskapet  – Turitransmerida – ledende innen denne type forretningsvirksomhet. 

Vi ser frem til å kunne være til tjeneste, og virkelig bevise at Verden fortsatt er nydelig. 

Med vennlig hilsen,

LUXURIOUS MÉXICO
A brand name of SCHJOLBERG CONSEIL

Bard Andreas SCHJOLBERG
Germán MURILLO-ECHAVARRIA

 Ved henvendelser, vennligst kontakt: visit@luxuriousmexico.com